”Ny hemsida”

Nu har vi uppdaterat hemsidan.

Kanske har du hört M.II.O Lantbruk nämnas, eller så vill du veta mer om LapplandsSmör. Företaget som ligger bakom heter M.II.O Entreprenad AB. När vi startade M.II.O Entreprenad år 2012 hette det faktiskt Mio Entreprenad AB. Mio stod då för Mattias & Ida Oderstål. Bolagsverket tyckte att det var ett bra namn men efter en tid hörde ett annat företag med ungefär samma namn av sig och de var inte lika nöjda. Vi kom då överens om att sätta in ett extra I samt punkterna i vårt företagsnamn, detta för att undvika framtida förväxlingar. På den tiden drev vi ett renodlat skogsentreprenadföretag. Idag sysslar vi med jordbruk och andra entreprenadtjänster. M.II.O Lantbruk är det arbetsnamn som vi använder för den del av verksamheten som är direkt kopplad till lantbruket.

2018 började vi med mjölkproduktion och vi startade även ett gårdsmejeri där vi tillverkat smör under varumärket LapplandsSmör.

Nu har vi registrerat domänerna lapplandssmör.se, lapplandssmor.se samt miiolantbruk.se och ”pekat” in dem till den här sidan (miioentreprenad.se). Du kan enkelt navigera mellan informationen på sidan via flikarna och i menyn.

Vi har lite småfix kvar innan vi är helt klara med nya outfiten.

Funderar du var Frufura tog vägen? Frufura har gått i pension, hon kände att hon gjort sitt inom området, men hon kommer göra comeback. Håll utkik på den här hemsida , det kommer en ny blogg.

Valtra 235

Lämna ett svar